Klingelenberg

Klingelenberg is een kleinschalig plan in een dorpse omgeving. De eerste fase - 77 woningen - zijn reeds bewoond.

Fase 2 is de volgende stap in deze uitbreiding en is deels reeds opgeleverd. Ze is ontworpen met fantastische woningen. Mooie ruime twee-onder-één-kapwoningen met de keuze uit straat- of tuingericht wonen. Ook zijn er volwaardige rijwoningen die helemaal zijn gericht op de starter en jonge gezinnen. Compleet en betaalbaar!

Aan de rand van de nieuwbouwwijk zijn een nieuwe basisschool en kinderdagverblijf gerealiseerd. Daar kunt u uw kinderen dus lopend naar toebrengen en ze kunnen al heel snel zelfstandig naar school.

Kom zelf ervaren hoe het is om hier te wonen en vraag naar de mogelijkheden bij de makelaar. Graag gaan we met u mee om u een beeld te geven van de omgeving en het dorp Tuil

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord

Neem contact met ons op
Verkoop & informatie

Heb jij een woning ontdekt die goed bij je past? Neem dan contact op met de makelaar(s). De makelaar kan jou alles vertellen over de woning én je advies geven over het kopen van een nieuwbouwwoning.

Wittemakelaars

Veemarkt 4
Postbus 577, 4000 AN Tiel
Tel. (0344) 61 93 44
Fax (0344) 62 36 70
E-mail info@wittemakelaars.nl 
www.wittemakelaars.nl


Deze website gebruikt cookies voor het verzamelen en analyseren van statistieken. Klikt u verder op deze site, dan gaat u akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.