Nieuwbouw Gelderland

In de provincie Gelderland wordt in het landelijk gelegen Tuil het nieuwbouw project Klingelenberg gerealiseerd. Een nieuwbouw project in het hart van de Betuwe met  twee-onder-een-kapwoningen, geschakelde woningen en gezinswoningen. De nieuwbouwwoningen zijn ook geschikt voor starters en jonge gezinnen, compleet en betaalbaar. Aan de rand van de nieuwbouw wijk Klingelenberg zijn onder andere een basisschool en een kinderdagverblijf.

Nieuwbouw Gelderland

Tuil behoort tot de gemeente Neerijnen en ligt dichtbij de rivier de Waal en op korte afstand van de A2 en A15. Hierdoor zijn de steden Den Bosch, Utrecht en Nijmegen binnen 15 tot 30 autominuten bereikbaar. Het station in Zaltbommel ligt slechts op 10 minuten afstand.

Kom zelf ervaren hoe het is om hier te wonen en vraag naar de mogelijkheden bij de makelaar. Graag gaan we met u mee om u een beeld te geven van de omgeving en het dorp Tuil.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?

Wij staan u graag te woord

Neem contact met ons op
Verkoop & informatie

Heb jij een woning ontdekt die goed bij je past? Neem dan contact op met de makelaar(s). De makelaar kan jou alles vertellen over de woning én je advies geven over het kopen van een nieuwbouwwoning.

Wittemakelaars

Veemarkt 4
Postbus 577, 4000 AN Tiel
Tel. (0344) 61 93 44
Fax (0344) 62 36 70
E-mail info@wittemakelaars.nl 
www.wittemakelaars.nl


Deze website gebruikt cookies voor het verzamelen en analyseren van statistieken. Klikt u verder op deze site, dan gaat u akkoord met het plaatsen en uitlezen van cookies.